Tiimimme

Ninniltä ideoita tapahtumiin ja tiloihin – Aina hymyssä suin!

Ideointi, liikkuvuus ja nopea tempo kuuluvat arkeen. Ninnin päivissä yhdistyy työhistoriasta tutut visuaalisen markkinoinnin, suunnittelun sekä tapahtumatuotannon opit. Asiakkaiden haasteita hymyssä suin ratkova projektinvetäjä, jolla on kaupallista näkemystä ja ymmärrystä projektin eri vaiheista.

Ninni nauttii pyöritellä ideoita ääneen ja sparrailla niistä muiden kanssa, jolloin usein syntyy ratkaisuja asiakkaiden heittämiin haasteisiin.

Hän ottaa mielellään vastuun projektistasi ja antaa sinulle vapauden keskittyä päivittäiseen työhösi.

Ninni Laaksonen / Projektit & tarjouspyynnöt

Kekseliäs Sari saa tilastasi enemmän irti!

Jokainen Sarin suunnittelema kaunis ja luova tila on myös toiminnallinen ja oikeasti toteutettavissa. Hänellä on vahva materiaaliosaaminen ja kustannusymmärrys, joka on ehdottomasti asiakkaan etu myös tarkan budjetin projekteissa.

Tilasuunnittelun lisäksi Sari on erikoistunut kaupalliseen suunnitteluun ollessaan kansainvälisen kauppaketjun palveluksessa useita vuosia. Sari rakastaa asiakaskäyntejä ja nauttii tilanteista, joissa saa loistaa luovalla kekseliäisyydellään.

Sari Granholm / Suunnittelija

Varma koppi tuotannosta ja budjetista, heitä pallo Sadulle!


Tausta nopeatempoisessa messu- ja tapahtumamaailmassa on opettanut ratkaisukeskeisyyttä ja tarkan budjettiseurannan tärkeyttä. Satu osaa toimia nopeissakin tilannemuutoksissa, joita projektimaailma usein vaatii. Tuottajana hän on erikoistunut löytämään ratkaisuja niin tapahtumiin kuin tilakohteisiin ja nauttii siitä, kun onnistuu löytämään vaihtoehtoja, jotka ylittävät asiakkaan odotukset.

Sadun sydän sykkii deadlineille ja Exceleille!

Satu Pekkala / Toimitusjohtaja, Projektinhallinta