Fonum uusi myymäläkonsepti

” Olemme tehneet Sarin kanssa töitä yhdessä jo useamman vuoden ajan ja olen ollut yhteistyöhömme erittäin tyytyväinen. Kuvailisin yhteistyötämme mutkattomaksi, joustavaksi ja ripeäksi. Ripeyden lisäksi olen voinut aina luottaa laatuun ja uusia ideoita pallotellessa saanut sellaista mitä odottanutkin, jopa odotukset ylittäviä juttuja. Kiitos siis Sarille ja Soihtu Designille tähänastisesta yhteistyöstä!”
– Ida Nevala, markkinointiviestintäpäällikkö, Fonum Oy

Tags: Myymälät

Olimme mukana suunnittelemassa älypuhelinten huoltoon ja uudenveroiseksi huollettujen puhelinten myyntiin erikoistuneelle Fonumille uuden myymäläkonseptin. Konseptilla haluttiin nostaa puhelinten kierrätyksen ja vanhan huoltamisen sekä korjaamisen ekologisuutta, joka on yrityksen toiminnan sydämessä. Myymälöihin suunniteltu näyttävä tammiviiluinen päreseinä viestii käsityön ja kierrätyksen sanomaa.

Konseptiin suunniteltiin kaikki valaistuksesta lattioihin. Myymälätila on pidetty visuaalisesti selkeänä ja helposti hahmotettavana asiakkaille. Se on jaettu selkeästi kahteen osaan, missä toisella puolella on myyntialue ja toisella huoltopalvelut sekä kassapiste.

Ensimmäinen uuden konseptin mukainen myymälä istutettiin Kauppakeskus Ratinaan Tampereelle, jonka jälkeen hyvin toimineen konseptin istuttamistyötä on jatkettu ympäri Suomen.