Toimiston tyhjät neliöt hyötykäyttöön – turvallisesti

Työnantajasi maksaa luultavasti toimitiloista, vaikka tilat ovat nyt tyhjillään. Entäpä jos teilläkin olisi ”uusi normi toimistotiloissa” sellainen, jossa työntekijä voisi käydä viihtymässä, harrastamassa, tekemässä töitä ja tapaamassa kollegoita – turvallisesti?

Voisiko turvallinen toimisto olla työpisteiden ohella myös joogatila, kuntosali, mindfulness -tila, kirjasto, hiljainen työtila, musiikkihuone tai muu harrastetila….

Aiemmin on jo todettu, että työt hoituvat tehokkaasti etänäkin – mutta miten voi ihminen? Alkaako kaksiossa olla ruuhkaa, kun koko perhe yrittää elää niin normaalisti kuin mahdollista, mutta kuitenkin kulloinkin vallitsevien rajoitusten ja säädösten mukaisesti? Kaikilla ei varmasti ole mahdollisuutta omaan rauhalliseen työtilaan kotonaan, saati jos niitä pitäisi olla useampi. Olisi kiva päästä hetkeksi muualle ja ehkä harrastamaankin jotain.

Olemme eläneet tätä ”uutta normaalia” kohta vuoden verran. Miten sinä voit? Miten työnantajasi voisi auttaa sinua voimaan paremmin, kun julkisia tiloja on jouduttu sulkemaan eikä julkisilla oikein haluaisi liikkua?

Solitan kulttuurista ja työntekijäkokemuksesta vastaava johtaja Outi Sivonen korostaa, että toimistolle tullaan toisten ihmisten takia, ei toimiston (Evento- lehti 06/2020).

Mutta entäpä jos teidän toimistollenne tultaisiin myös itse toimiston takia?

Muutos on jo näkyvissä – saamme olla mukana projekteissa, joissa työnantaja jopa laajentaa tilojaan voidakseen huomioida tilojen muun käytön henkilökuntansa hyvinvoinnin parantamiseksi – turvallisesti.

Otetaan teidän toimistonne tyhjät neliöt hyötykäyttöön? – Meillä on ideoita!

Me olemme SOIHTU ja yrityksesi palveluksessa!

Ole yhteydessä meihin +358 50 3967 537, info@soihtudesign.fi

Meidät löytää Espoosta Keran Halleilta osoitteesta Karamalmintie 2, 02630 Espoo.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *